Over Ons

Agrarische Kinderopvang De Vlindertuin biedt een laagdrempelige opvang van kinderen van 10 weken tot 4 jaar, onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen. Wij leveren altijd maatwerk, door een duidelijke communicatie met de ouders. Hierdoor kunnen wij goed inventariseren wat de behoeften van het kind zijn, zodat wij hier een persoonlijk plan van aanpak op kunnen toepassen. Het ene kind heeft meer behoefte aan begeleiding dan de ander, daarom is het van belang dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan om het kind een gevoel van welbehagen te geven. In de huiselijke sfeer zal het kind zich snel thuisvoelen, in de landelijke en rustige omgeving is er voldoende mogelijkheid om veilig in de buitenlucht te verblijven. Er zijn talrijke faciliteiten, zo vindt u op het buitenterrein een aantal speeltoestellen en kunnen de kinderen kennis maken met de dieren op het terrein.

Wij beseffen goed dat uw dagelijkse bezigheden flexibele openingstijden noodzakelijk maken, daarom bent u van harte welkom van 7:00 tot 18:30 uur op doordeweekse dagen. 

Brancheorganisatie Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Vlindertuin is aangesloten bij Brancheorganisatie kinderopvang. Wij voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

De Perfecte combinatie voor uw kind

Hygiëne staat voorop bij contact met onze dieren

Wat ons bijzonder maakt is het directe contact met dieren, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Het aaien van een dier werkt stres verlagend en heeft allerlei positieve invloeden op het lichaam. Ook draagt het omgaan met dieren bij aan een gezond immuunsysteem. Om alle risico’s voor het oplopen van ziektes bij de kinderen uit te sluiten hanteren wij een zeer streng hygiëne beleid op de kinderopvang. Ook de veiligheid van de kinderen wordt zeer goed begeleid, zodat u met een gerust hart uw kind aan ons kunt toevertrouwen.

Om te zorgen dat wij aan alle gestelde eisen voldoen en blijven voldoen, wordt jaarlijks een controle uitgevoerd door de GGD, zodat u als ouder kunt vertrouwen op onze bedrijfsvoering en de omgang met uw kind.

Goed geschoolde medewerkers op de kinderopvang

Al onze medewerkers zijn pedagogisch geschoold, waardoor zij begrijpen wat het kind beweegt en door een juiste begeleiding waar nodig gedrag in een groep kunnen bijsturen. Dit tezamen met een prikkelarme inrichting van de vertrekken geeft de kinderen een gevoel van geborgenheid, wat belangrijk is voor de onderlinge verstandhouding in de groepen.

Door onze professionele instelling bereiken wij een goede overgang van het kind vanuit de thuis situatie naar de nieuwe omgeving van de kinderopvang.

About Image

Ons Team

Maak kennis met het team van kinderdagverblijf de vlindertuin in Kampen

Rianne
Rianne Schreuder

Rupsen Groep 

Rianne is geboren in 1994 en komt uit Dronten. Rianne werkt vanaf 2016 bij de vlindertuin.

sharon
Sharon Wolfsen

Rupsen Groep

Sharon werkt vanaf 2017 bij de vlindertuin. Ze is een moeder van een dochtertje en woont samen in Dronten.

foto Ylet
Ylet

Ylet werkt sinds 2022 bij de vlindertuin. Ylet is getrouwd en moeder van een zoontje met het gezin zijn zij woonachtig in IJsselmuiden.

danielle
Danielle van Dijk - Kolthoorn

Vlinder Groep 

Danielle werkt sinds 2013 bij de vlindertuin en woont in Elburg met haar twee kinderen en man.

Irma Fien

Vlinder Groep

Irma werkt ook vanaf 2016 bij de vlindertuin en woont samen in Kampen.

Yvonne
Yvonne Haasjes

( DGA) eigenaresse/leidinggevende 

Yvonne is geboren in 1975 en is werkzaam sinds 2012 (sinds de oprichting) bij de Vlindertuin.

Sabine

Vlinder Groep 

Sabine werkt sinds 2022 bij de vlindertuin. Sabine heeft reeds 20 jaar werkervaring in de  kinderopvang en VVE. 

Irma Fien

Vlinder Groep

Irma is 24 jaar ( beleidsmedewerkster vanaf 2021  /  pedagogisch medewerkster) Irma is 5 jaar werkzaam bij de vlindertuin.

Yvonne
Yvonne Haasjes

( DGA) eigenaresse/leidinggevende

( DGA) eigenaresse/leidinggevende 1975

Uw kind staat bij ons centraal

 

U wilt uw kind toevertrouwen aan een huiselijke en veilige omgeving, waar het kind het belangrijkst is? Dan ligt de keuze voor Agrarische Kinderopvang De Vlindertuin voor de hand. Neemt u contact op voor nadere informatie. Wij zijn u graag van dienst.

Scroll naar boven